pixel

Дигитализация на строителния бранш с приложение „PlanPro“

PlanPro

От 2019 г. работата на строителните проекти ще бъде значително подобрена, защото с приложението „PlanPro“ сложните процеси могат да получат повече обозримост и прозрачност. Приложението позволява интелигентно управление на дефектите, създаване на изчерпателна строителна документация и въвежда строителната индустрия в дигиталната ера.

PlanPro

Приложението предлага много предимства в ежедневната работа: пълната строителна документация подпомага всички, които участват в един строителен проект: строители, архитекти, предприемачи, изпълнители и др. Всеки потребител на приложението може поотделно да реши кой и до какви данни ще получи достъп. Задачи, дефекти, предоставени услуги и т.н. могат да се записват и задават директно на строителната площадка чрез смартфон или таблет с текст, снимка и/или звук. Текущото състояние на плана винаги е под ръка и също така е достъпно офлайн по всяко време. Ефективността на документирането и съхраняването на информация се повишава с до 70%.

PlanPro

PlanPro може да се използва през целия цикъл на строителство, от пояснения по време на фазата на проектиране, през документацията по време на фазата на изпълнение, до управлението на съоръжения във финалния етап. Благодарение на тази прозрачна документация и комуникация строителната индустрия най-накрая работи с пулса на времето. Софтуерът е достъпен за операционните системи iOS и Android и може да се използва със смартфони, таблети и персонални компютри. Приложението се характеризира и с особено проста функционалност, за което не се изисква допълнително, специално обучение.

За повече информация: PlanPro

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: