Демонстрационен проект на градина и музей с бетонни елементи от FCN

Компания Fulda F. C. Nüdling Betonelemente GmbH + Co. KG предлага изключително широка гама от висококачествени бетонни продукти за проектиране на обществени и търговски сгради, както и за проектиране на градини и тераси в частния сектор.

fulda

В двете демонстрациони градина с площ от 2000 м² всяка продуктовата гама FCN е представена в различни области на приложение. Фокусните точки са системите за тротоарни настилки, плочи и укрепване на наклона, които показват множеството възможни приложения за полагане и вграждане. Чрез комбиниране на строителните продуктите с цветя и зелени растения и използване на дизайнерски характеристики, като например градинско езерце, демонстрационната градина на FCN е пример за частните строители.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: