pixel

Архитектурно-строителна седмица 2023 (29 март до 1 април)

Международното бизнес изложение Архитектурно-строителна седмица 2023 ще отвори врати от 29 март до 1 април в Интер Експо Център.

Това е ключово бизнес събитие на живо, където български и международни компании и експерти могат да осъществят бизнес контакти, делови преговори и дискусии за новостите при продуктите, машините и технологиите.

През 2023 на 19 000 кв. м. в шест изложбени зали и външни площи се представят продукти и услуги, които обхващат целия строителен процес, от проектирането през различните етапи на строителство до пълното завършване на обекта – оборудването с всички необходими системи ОВИК, ВИК, сградна автоматизация и интериорни решения и обзавеждане.

architecture

– Професионална платформа за ползотворни бизнес контакти и партньорства;
– Селектирано представяне на продукти и решения в строителството;
– Първо издание на Green Energy – изложение за иновативни технологии в сферата на енергийната ефективност, възобновяемата енергия, управление на отпадъци и рециклиране, интелигентни градове;
– За втора поредна година заедно с Архитектурно-строителна седмица ще се проведе Атест Експо – изложение за едрогабаритна строителна техника:
– В зала 1 ще се проведе специализираното изложение за мебели, интериор и обзавеждане ЕкспоМебел;
– Богата съпътстваща програма от професионални кръгли маси, семинари и дискусии фирмени демонстрации и презентаци
и.

Можете да закупите билета си за Архитектурно-строителна седмица 2023 тук.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: