pixel

Дървени покрития в имението Landaburu Borda създават диалог с модерността

Landaburu Borda Country House

Landaburu Borda Country House е вековно имение, сгушено в гората на долината Бера. Както сградата, така и местоположението са подходящи за проект, където гостите могат да се свържат отново с природата. Собственикът Горка Ибаргойен се обръща към архитекта Жорди Идалго Тане и двамата създават диалог между старото и новото, традицията на предците и модерността, майсторството и технологиите.

Чрез използването на дърво като суровина за проект, каменната къща се свързва с дъбовата гора, която я заобикаля. Продуктите Parklex Prodema заемат централна роля в няколко вътрешни помещения благодарение на качеството на материала, лесния монтаж и устойчивостта на влага и интензивна употреба.

Landaburu Borda Country House

Това покритие се произвежда от фини дървесни фурнири, поради което цветът и текстурата на различните партиди се различават. Между различните продукти с едно и също покритие също има малки разлики.

Техническите качества и гъвкавостта на NaturFloor-W, Naturpanel-W и NaturHardpanel-W, които съставляват гамата от интериорни облицовки Parklex Prodema, правят възможно прилагането на естествена дървесина върху хоризонтални, вертикални повърхности и мебели в Landaburu Borda, решавайки ефективно във всяко пространство специфичните нужди за монтаж и употреба.

Снимки: José Hevia

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: