Дървени конструкции Hess free form от Hess Timber

С Hess free form компанията Hess Timber предлага възможност за създаване на очарователни свободно оформени носещи конструкции, скулптури и обвивки на сгради. Дървесината е конструирана с помощта на залепен ламиниран дървен материал или други дървесни материали.

Hess free form

Свободно оформените структури често са съставени от разнообразни и различно оформени отделни компоненти, които изискват цялостно планиране и производство. Системата Hess free form дава възможност да се реализират свободно оформени хибридни компоненти като тези с напречно сечение на сърцевината, направени от смърч и пласт, изработен от висококачествен дъб.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: