pixel

Четири оферти за строителството на две пътни връзки на магистрала „Тракия“

am-trakia

В Агенция „Пътна инфраструктура“ бяха отворени офертите за изпълнение на строително-монтажни работи на обект: „Допълване на пътен възел „Плодовитово“ при пресичане на АМ „Тракия“ и път III-666”, съобщиха от пресцентъра на АПИ.

Отворените оферти са на: „Пътинженеринг“ ЕООД, „Пътища Пловдив“ АД, „Трейс Груп Холд“ АД, „ПСТ Груп“ ЕАД.

Целта е да се изградят двете липсващи пътни връзки на съществуващия пътен възел „Плодовитово“ в посоките Бургас – Оризово /Плодовитово/ и Плодовитово /Оризово/ – София. С изграждане им ще се осигури връзката на транспортните потоци, движещи се по АМ „Тракия“ и АМ „Марица“ от Бургас, Свиленград и София и общините Първомай, Чирпан и Братя Даскалови, както и връзката с път II-66 Плодовитово – Чирпан – Стара Загора.

Индикативната стойност на поръчката е 1,6 млн. лв. без ДДС. Срокът за изпълнение е 80 дни. Критерият за оценка е икономически най-изгодна оферта.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: