pixel

Бум на пазара на недвижими имоти

imoti

От разгледаните пазари на недвижими имоти в 45 държави през първото тримесечие на тази година в 31 се отчита ръст в цените. От ТОП 10 на държавите с най-голям ръст в цените, шест се намират в Европа, сочат данните на анализаторската компания Global Property Guide. Както и при Knight Frank, първото място е за Турция. Разликата обаче е в процентите. Според Global Property Guide, увеличението е 19.05%, докато според Knight Frank е 15.3%.

Балонът при китайския имотен пазар продължава да се надува като за първите три месеца ръстът е 16.64%. Третата позиция е за Швеция – 12.1%, съобщава fakti.bg.

В другия край на класацията са Русия и Монголия. Спадът е съответно 13.04% и 11.93%. Третото място е за Пуерто Рико, където обезценяването е в рамките на 10.33%.

imoti

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: