pixel

Батерия с нова клетъчна технология за по-ефективна работа

Bosch

По собствена информация Bosch е първият доставчик, който използва предимствата на така наречения Tabless-Design на акумулаторни клетки в 18V батерии за безжични електроинструменти. С представянето на “ProCore18V+” с 8,0 Ah, Bosch отново увеличава времето за работа на високоефективните батерии от серията “ProCore18V” и дава на потребителите допълнителен тласък на ефективността.

Според компанията новата батерия „ProCore18V+“ с 8,0 Ah и с наклонен трион „GCM 18V-305 GDC Professional“ предлага до 71% по-дълго време за работа в сравнение с предишната батерия „ProCore18V“ със същия капацитет. Това се отплаща на професионалистите, особено при взискателни приложения с инструментите Biturbo – най-мощните акумулаторни инструменти на Bosch. Например при пробиване на големи диаметри с ударната бормашина „GBH 18V-45 C Professional“ или при рязане на големи дълбочини с трион „GCM 18V-305 GDC Professional“.

Компанията е представена на българския пазар от Bosch България.

Bosch

„ProCore18V+“ е също толкова компактен, има същото тегло и благодарение на технологията „CoolPack“ предлага разсейване на топлината, което е също толкова ефективно и уникално, колкото и при колегите му с конвенционални акумулаторни клетки.

В допълнение, “ProCore18V+” остава съвместим с всички устройства в системата “Professional 18V” и алианса AmpShare между производителите.

За всякакви ремонтни услуги можете да ползвате бригада за довършителни ремонти София.

Снимки: Bosch

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: