pixel

Бързо, надеждно и трайно уплътняване на покриви

Coverit

Фотоволтаиците, зелените покриви и моделираните открити пространства са творчески и технически предизвикателства за архитекти, работници и водопроводчици. Системните продукти на Coverit създават основа за бърз напредък в строителството и намиране на трайно решение за хидроизолация. Компанията също така подкрепя своите клиенти с цялостно обслужване и поддръжка.

Coverit има над 40 години опит като индустриален производител на готови за монтаж 3D хидроизолационни платнища. Сега компанията внедрява индивидуални решения за уплътняване според конкретните нужди на клиента. Покритията се полагат като еднослоен хидроизолационен слой, покриващ площ до 1 500 м2 с едно парче.

Coverit

Хидроизолационните платнища за плоски покриви Coverit EPDM 3D са технически издържани, изключително устойчиви, с точни размери и предварително подготвени за употреба. Това позволява на строителните компании да реализират повече проекти за възможно най-кратко време, да разполагат по-ефективно с висококвалифицирани служители и да се възползват от безпроблемна работа на строителната площадка.

Снимки: Coverit

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: