pixel

„Балонен“ хотел в Тайланд предлага наблюдение на слонове в естествената им среда

junglebubbles 1
Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort предоставя на гостите си, настанени в уникални прозрачни балони, наречени Jungle Bubbles, неповторимата възможност да прекарат нощта, наблюдавайки величествените слонове в Тайланд в естественото им местообитание.

junglebubbles 2

Курортът е разположен на 160 декара в древната джунгла на северен Тайланд, на хълм с изглед към реките Меконг и Руак. Уединеното място е специално избрано така, че гостите на хотела да бъдат възнаградени с великолепна гледка едновременно към три държави – Тайланд, Лаос и Мианмар, и пасящите слонове в непосредствена близост. Двете балонни хотелски структури са ситуирани на повдигнати дървени палуби, от които се предлага възможност за наблюдение на слоновете, както и на звездите през нощта. Jungle Bubbles са проектирани от Eye In The Sky и са изработени от високотехнологична полиестерна материя, използвайки изключителната технология Precontraint Serge Ferrari, за да създадат атмосфера, в която гостите могат да се насладят на вълнуващо изживяване близо до природата. Балонните помещения са напълно климатизирани. Предлагат 22 кв. м. вътрешна площ, поделени между спалня с диаметър 4,5 м с голямо двойно легло и кът за сядане под прозрачен покрив и присъединена непрозрачна баня с тоалетка.

junglebubbles 3

Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort е световно известен с резервата си за слонове, създаден първоначално съвместно с фондация Golden Triangle Asian Elephant  за подпомагане на животни, които в резултат на малтретиране се окажат неспособни да осигурят прехраната си. В курорта са разработени подходящи инициативи, чрез които хората, грижещи се за слоновете, могат да събират парични средства от гостите за финансиране на грижите, без да принуждават самите слонове да извършват дейности, които може да не им харесат.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: