pixel

Балнео и СПА хотелите ще бъдат сертифицирани за срок от 5 години

спа

Източник: cross.bg

Хотелите, които предлагат балнео и СПА услуги, ще бъдат сертифицирани. Предстои въвеждането и на срочна категоризация на туристическите обекти, заяви заместник министърът на икономиката с ресор „Туризъм“ Иво Маринов в Пловдив, където се провежда Международна годишна среща на туроператорите, предаде БНР. В новия закон за туризма е заложено отпадане на постоянната категоризация на обектите като се предвижда тя вече да се прави за срок от 5 години.

Маринов посочи, че рекламният наслов, с който ще се популяризира страната ни по света, е „Опознай България“. Той допълни, че към сумата, отпускана от държавата за реклама в размер на 8 милиона лева, се прибавят още 15 милиона лева, осигурени от Оперативната програма „Регионално развитие“.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: