pixel

Българска строителна седмица отчита ръст от над 30%

stroitelna sedmitza

Международното изложение Българска строителна седмица 2017 отчита ръст от над 30% на броя изложители и заетите площи спрямо последното издание на форума. През тази година Интер Експо Център организира събитието за 17-и пореден път, а от 15 до 18 март свои щандове ще разположат компании от България, Германия, Италия, Чехия, Полша, Румъния, Турция, Гърция и Молдова.

Повече от 200 ще бъдат представените на международния форум компании, съобщават организаторите, които през тази година са включили три нови тематики – „Дървото в конструкциите“, „Реновиране на домовете“ и „Енергийна ефективност“.

Събитието, което събира под един покрив представителите на целия строителен сектор, ще бъде придружено от богата съпътстваща програма. В нея са включени семинари за актуалните проблеми, фирмени презентации, тематични лекции на Университета за архитектура, строителство и геодезия, както и професионални обучения в сферата на 3D проектирането, съобщава fakti.bg.

Последното издание на форума бе посетено от над 8500 души, които разгледаха продуктите на повече от 170 компании изложители. Много от фирмите определиха участието си като успешно, а над 70% от тях потвърдиха, че ще присъстват отново, и отдавна са сред изложителите за 2017 г.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: