БАИС проведе редовното си годишно общо събрание

bais

На 23 април т. г. Българската асоциация за изолации в строителството (БАИС) проведе редовното си годишно Общо събрание. В оживена дискусия и дух на търсене на нови решения за успешното бъдещо развитие на асоциацията, делегатите приеха програмата за дейност през настоящата година. В широк диалог с членовете на БАИС в следващите месеци ще бъдат обсъдени допълнителни предложения за промени в Устава на БАИС, увеличаване приходите на сдружението и разширяване на членския състав.

За председател на УС на асоциацията беше преизбран Борис Радулов – зам. изпълнителен директор на „Фибран България” АД, за заместник председател – Диян Господинов – управител на „Господинови Строймаркет” ООД. Нов член на управителния съвет е Теодора Войкинска – представител на ТП „УРСА Словения”. За членове бяха преизбрани проф. д-р инж. Димитър Назърски, който е в състава на съвета от учредяването на асоциацията през 2003 г. и Мария Кухтева –  управител на направление „Изолации” на „Сен Гобен Констракшън продъктс България” ЕООД,  която е негов член от 2012 г.

bais

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: