pixel

Атри ЕООД с нов шоурум

атри

Източник: Атри ЕООД

Атри ЕООД официално откри новия си шоурум на 21 март 2013 г. На изискано парти собственика на Атри ЕООД – Камелия Лалова, приветства с „добре дошли” гости, клиенти и партньори и пожела на всички ползотворна съвместа работа.

Събитието уважиха много дизайнери, архитекти, колеги, клиенти и приятели. Сред официалните гости бяха и представителите на един от основните партньори на Атри ЕООД – фирма Чебос. Барбара Виеро и Фабриция Кантореджи благодариха на екипа на Атри ЕООД за коректната и ползотворна работа през изминалите години, поздравиха ги за прекрасния нов шоурум и пожелаха на всички много успехи в бъдеще.

шоурум

Сред красивия интериор на магазина, дело на Ана Лалова, са преставени по нов и оригинален начин продуктите на фирмата. Изчистения дизайн с осезаем артистичен елемент улеснява клиентите в избора им и стимулира тяхната креативност.

Един от специалните акценти на вечерта бе представянето на партньорите на Атри ЕООД, както и широката гама продукти, които предлага на българския пазар:

– интериорни декоративни бои и мазилки;
– фасадни бои и мазилки;
– саниращи и хидроизолиращи продукти;
– продукти за защита и декорация на камък;
– грундове и бои за метал и дървесина;
– импрегнатори и лакове за дървесина;
– антикорозионни грундове и финишни покрития;
– саморазливни епоксидни и полиуретанови подови покрития;
– огнезащитни системи и трудногорими бои.

декоративни бои и мазилки

Фирмата не само предлага професионална консултация при избора на цветове и съвети при полагането на продуктите, но и изработва цялостни интериорни проекти и визуализирането им. Целта е да бъдат покрити максимално нарастващите изисквания на потребители, като им се предостави цялостно и качествено решение за техния дом, офис или заведение.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: