pixel

Асансьори за дома със стъклена кабина

Cibes

Колекцията от модели на Cibes предлага домашен асансьор от висок клас. Иновативната им технология с винтово задвижване премахва необходимостта от шахта или машинно помещение, предлагайки решение за пестене на пространство, добре пригодено за жилищни приложения. V90 Galaxy е асансьор за дома от най-висок клас. Проектиран за лукс, интериорът включва RGBW осветление, вградено осветление, управление със сензорен екран и 6 дизайна на стени, от които можете да избирате.

Сред характеристиките на продукта са 360-градусова стъклена шахта, стандартни стъклени врати за салона, до 73% ефективност при спестяване на пространство, стандартно заключване за деца, музика и вентилация.

Cibes

По желание клиентите могат да направят своя избор от 6 светлинни стени, кожени подови настилки от Швейцария и 5 вида прахово покритие Premium Sparkle.

Снимки: Cibes

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: