pixel

Архитектурни покрития трансформират самолет в модерно пространство

Sky Pods

Sky Pods са пространства, изработени от изведени от експлоатация самолети, създадени по проект на Майк Хайд. Елементите на самолета са обновени, за да изпълняват различни функции – от места за живеене и почивка до работни пространства. Едно от предизвикателствата при създаването на Sky Pods е необходимостта да се трансформира липсата на цвят и дизайн на бившия самолет в модернизирано пространство с подходящи покрития и материали.

Поради тази причина архитектурните покрития 3M™ DI-NOC™ се използват във всички капсули, за да осигурят естетичен вид от висок клас, като същевременно запазват ключови функционални предимства като лесна поддръжка и издръжливост.

Sky Pods

Архитектурните финишни покрития на 3M™ се прилагат както върху външните части, така и в интериора. Вътрешните покрития като Earth, Suede и Metallic придават на Sky Pod изискан съвременен вид, който е привлекателен за гостите и създава усещане за уют. В екстериора елегантни цветове като Dry Wood и Fine Wood напълно превръщат Sky Pod във впечатляващ архитектурен ансамбъл.

Освен това архитектурните покрития 3M™ DI-NOC™ осигуряват значителни материални и функционални предимства:
– лесните методи за монтаж позволяват бързо нанасяне с по-малка вероятност от строителни грешки или загуба на материали,
– лепилото е лесно за почистване и не изисква поддръжка,
– мощната технология за залепване 3M Comply™ създава силна връзка с всякаква повърхност и гарантира повишена издръжливост,
– лекият материал намалява разходите за труд и материали.

Снимки: 3M™

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: