3D фасадни елементи и профили

Sto

Verolith е материал на базата на перлит на компанията Sto, който може да се използва за създаване на триизмерни фасади. Verolith е лек, монолитен, а възможността за персонализиране го прави подходящ за широк спектър от типове проекти и фасади.

Фасадните елементи Verolith се предлагат като стандартни панели, скулптурни обекти и корнизи, или первази, които могат да се използват като исторически елементи. Всяка категория 3D фасадни елементи Verolith включва серия от типологии и форми, от които можете да избирате, както и стандартизирани методи за прилагане, за създаване на геометрични модели, текстури или графики.

Sto

С Verolith има много възможности за оформление на повърхността на фасадните панели. Sto използва CNC технология за рязане на панелите в диапазон от 3D, текстури, шарки и геометрии. Панелите могат да се монтират на всяка фасада индивидуално, като се използва методът на Sto за създаване на различни ефекти. По този начин Vertolith позволява на дизайнерите да създават 3D фасади, които са линейни, извити, вдлъбнати и др. Корнизите и первазите Verolith са идеални за рамкиране на прозорци и създаване на декоративни елементи по фасадата.

Снимки: Sto

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: