pixel

Започна поредният „Ремонт на ремонта“

remont

По-малко от година след като по улица „Московска“ бяха подменени тротоарите и пътната настилка, над 30 работници ударно пренареждаха „новите“ паветата. На място точно пред сградата на Столична община имаше няколко камиона с материали и строителна техника, като си личеше, че работниците бързат.

remont

Работниците отказваха да отговорят на въпроса ни защо улицата се ремонтира отново. Само един от тях си призна, че от общината отказват да платят първия ремонт, докато работата не бъде на 100% завършена качествено.

Не знаем каква е причината, но повече от шест месеца от поставянето им, кошчетата за боклук в района на ул. „Московска“ все още стоят опаковани.

koshche

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: