pixel

Японски архитектурен дизайн: Zen Garden House

Не всеки ден може да се види калифорнийска къща с камъчета и татами в интериора. Добре дошли в Zen Garden House в Redondo Beach, Калифорния.

Този грандиозен триетажен дом съчетава модерна архитектурната естетика с традиционни азиатски стилове, създавайки атмосфера, позната на съвременните Япония или Китай. Въпреки че стилът се счита за японски, той е често срещан и в други азиатски страни.

В къщата има дзен градина с течаща вода, която отеква в цялата основа на къщата. По цялата дължина на първия етаж има жива зелена стена. Татами стая за чай или медитация е разположена в съседство на дзен градината. Всички тези елементи се комбинират, за да създадат дом, който пленява сетивата.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: