Винербергер връчва наградите за студентския конкурс „Керамичната къща“

winerberger

На 16.12.2014 (вторник) Винербергер ще проведе церемония по награждаване в студентски конкурс „Керамичната къща“ на Винербергер. Конкурсът за второкурсници при УАСГ „Керамичната Къща“ се организира от Винербергер с любезното съдействие на ръководството на УАСГ.

Заповядайте на адрес: УАСГ, Изложбена зала, етаж 2 (откъм ул. Добри Войников) и вижте проектите, които ще бъдат отличени!

Очакваме Ви!

Винербергер

Винербергер

Винербергер е най-големият производител на тухли в света и заема водещи позиции на пазара на керемиди в Европа със своите над 200 завода в 30 държави. Основана през 1819 г. във Виена, компанията се търгува на Виенската фондова борса още от 1869 г. През 1986 г. компанията започва своята динамична експанзия, която е фокусирана върху строителните материали. Това превръща Винербергер от местен австрийски производител на тухли в най-големият в света производител на тухли в рамките само на няколко години. Придобиването на Тондах (Tondach) успешно допълва решенията за жилищно строителство чрез керамични керемиди и аксесоари за цялостни покривни системи. Придобиването на Земелрок Щайн Унд Дизайн (Semmelrock Stein & Design) разгръща портфолиото на групата Винербергер по отношение на решенията за ландшафтната архитектура чрез палитрата си от керамични и бетонни настилки. Придобиването на Пайплайф (Pipelife) - пластмасови тръбни системи - не само бележи стратегически етап в разширяването на основната дейност, но също така и намаляването на зависимостта на групата от силно циклични периоди в новото жилищно строителство.

Прочетете също: