pixel

Удобен нивелир със силата на редкоземни елементи

Stabila

Компанията Stabila, специалист по маркови измервателни инструменти със седалище в Анвайлер, Пфалц, пуска на пазара новия нивелир Type 80 ASM. Благодарение на силната магнитна система, новото измервателно устройство е особено подходящо за използване при конструкции от метал и гипсокартон. Когато боравите с нивелир, често не ви остава свободна ръка за подравняване и регулиране на стълбовете и гредите. Решение предлага новият нивелир Тип 80 ASM от Stabila. Според производителя той е оборудван с много силна система от редкоземни магнити, която е до пет пъти по-мощна от конвенционалните феритни магнити. Ето защо този модел от семейство 80 AS е особено подходящ за измервателни задачи в метални и сухи конструкции.

С дължина от само 30 см, нивелирът е много удобен и може да се използва дори при ограничено пространство. Благодарение на компактните си размери, той лесно се побира в кутията за инструменти. Двете измервателни повърхности позволяват прецизно измерване във всяка позиция с точност ± 0,5 mm/m в нормално положение и ± 0,75 mm/m в обърнато положение.

Stabila

Прецизността през целия живот на Type 80 ASM 30 cm, както и при всички други нивелири от Stabila, се дължи на специален процес, при който нивелирът се излива здраво в профила. Това също така не позволява на нивелира да се откачи при падане.

Друг детайл от оборудването е алуминиевият правоъгълен профил с подсилващи ребра за висока стабилност и сигурен захват при работа. Устойчивите на удар пластмасови крайни капачки с интегрирани приплъзващи ограничители обещават сигурно прилягане при маркиране. Уредът е проектиран така, че да не наранява чувствителните повърхности, а електростатичното прахово покритие позволява лесното му почистване.

Снимки: Stabila

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: