pixel

Тънки тухли за уникален дизайн на фасадите

Feldhaus Klinker

Тухлените фасади са неразделна част от емблематичната архитектура в цял свят. Това е така, защото тухлите са издръжливи, не изискват поддръжка и са здрави. Те издържат на екстремни климатични условия и се запазват за поколенията. Тънките тухли са и икономични по отношение на използването на природните ресурси: те се произвеждат с подходяща дебелина и форма. Не е необходимо последващо рязане. Това има положителен ефект върху сертифицирането на сградите.

Feldhaus Klinker

С новите тънки тухли Feldhaus Klinker отива една крачка напред: за първи път са възможни индивидуални геометрии на повърхността. По този начин креативността придобива форма и създава възможност за изпълнение на уникални фасадни дизайни.

Когато след това геометриите се комбинират с ангоби или добавки, резултатът е шедьовър, който трае вечно.

Снимки: Feldhaus Klinker

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: