Стилстрой Трейдинг – 18 години лидер областта на архитектурните продукти

stilstroi

Основана през февруари 1996 година, Стилстрой Трейдинг е българският лидер в областта на архитектурните декоративни продукти за интериорно и фасадно приложение. Специализираната компания осъществява внос, дистрибуция и маркетинг на продукти за цялостни архитектурни решения. Компанията вече 18 години работи за своите клиенти : архитектурни и дизайнерски студиа, инвеститори, строителни фирми и хипермаркети за строителни материали. Стилстрой Трейдинг има основен дял и лидерска роля в разработването и развитието на българския пазар за декоративни архитектурни профили и елементи, на който оперира от самото му създаване.

Предлаганите от нас настилки, профили, декоративни елементи,тапети,текстил и облицовки са вложени при изграждането на най-престижните и големи обекти в страната – административни сгради и бизнес центрове, хотели, частни резиденции. Фирмата е доставяла продукти и за задграничните обекти на българските строителни фирми, както и на частни лица в чужбина.

stilstroi

Стилстрой Трейдинг  предоставя технически надеждни, икономически ефективни и естетически издържани решения в строителството, с което допринася за  комфорта, удобството и по-високия стандарт на своите клиенти, както и за подобряване на градската среда,чрез съхранение на архитектурното наследство и създаване на нови стойностни проекти.

stilstroi

Фирмата работи в съответствие с принципите на устойчивото развитие, като предлага иновативни и уникални продукти. Всички продукти от асортимента са произведени със съвременни зелени технологии, неувреждащи околната среда. Те се произвеждат без CFC и НCFC и почти всички продукти  се рециклират на 100% . Те са надеждна  алтернатива на естествените материали, с по-добри качества от тях и спестяват енергоресурси.

Офис сградата на Стилстрой Трейдинг, пусната в експлоатация преди 5 години, е построена в съответствие с модерните строителни технологии с енергийно ефективни материали. Уверени в изключителните  качества на продуктите, предлагани от нас, вложихме  голяма част от тях в изграждането й.

stilstroi

Фирмата поддържа дългогодишни договори със своите доставчици, които осигуряват приемственост и асортимент, който постоянно се обогатява, но и съхранява добрите традиции. Така се гарантира възможността за покупка при желание или необходимост  на същия продукт, който е закупен преди години. Стилстрой Трейдинг разполага с големи складови наличности, съобразени с потреблението на отделните артикули. Всеки един продукт предлаган от фирмата, ако не е наличен в момента, може да бъде доставен в съвсем кратък срок не само на територията на страната, но и до всяка точка в чужбина.

Стилстрой Трейдинг е официален представител за България на компании, които са водещи производители в своята област, с авторитет и дългогодишно присъствие в европейската и световната икономика. Фирмата предлага продуктите им с доказано качество, които са високо оценени от европейските потребители ,както и от нашите клиенти . Водещи наши партньори са :

stilstroi

Стилстрой Трейдинг спонсорира различни организации и инициативи, свързани с разбирането за по-добър и  хуманен свят, като извършва дарения в полза на :

– домове за социално слаби и групи в неравностойно положение;
– културни събития и опазване на културно-историческото  наследство;
– зелени кампании.

Източник:
Стилстрой Трейдинг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: