pixel

Скеле от Sifatec надеждно защитава работещите на покрива

Sifatec

Плоските покриви са изложени целогодишно на екстремни метеорологични условия. Следователно обновителните работи с течение на времето са неизбежни, за да се гарантира трайно поддръжката им. Конвенционалната защита на периметъра на покрива, като поставяне на перманентни парапети, е свързана с ограничения в работата и високи разходи. Поради това компанията Sifatec предлага за използване временни системи за защита от падане.

Sifatec

Системата на скелето на фирмата Sifatec предлага почти невидима защита, без да е необходимо изграждане на цялостна скелетна конструкция на фасадата на сградата, което е преимущество за живущите и преминаващите по време на строителните дейности. От друга страна системата осигурява надеждна защита и удобство за работещите върху плоските покриви.

Sifatec

Сърцето на системата за това временно скеле е патентованият механизъм за окачване, който позволява необходимите части от скелето да бъдат лесно прикрепени към ръба на плоския покрив, тавана или сандвич панелите. За позициониране се използва задържаща плоча, която е фиксирана в края на покрива, а не върху самата повърхност. Висящият там държач не може да се движи след като бъде монтиран, и осигурява постоянна и сигурна защита. Само чрез въртеливо движение на държача, връзката може да бъде разглобена и системата да бъде демонтирана.

Sifatec

Системата е изключително практична, особено при големи, високи сгради, където трябва да се изпълняват само покривни работи и няма парапети, които да защитават периметъра на покрива.

За повече информация: Sifatec

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: