Последно поколение контролери от Siemens за интелигентна автоматизация на всички видове сгради

siemens

– Контролерът за сградна автоматизация Desigo PXC7 предоставя персонализирани, мащабируеми решения за по-големи сгради;
– Ускорява и улеснява инженеринга и въвеждането в експлоатация;
– По-висока устойчивост и достъпност благодарение на комуникацията BACnet Secure Connect.

След като пусна на пазара контролерите PXC4 и PXC5, които осигуряват оптимизиран контрол за малки и средни сгради, Siemens добави контролера PXC7 към Desigo портфолиото си, предоставяйки на специалистите по сградна автоматизация още по-голяма гъвкавост. Новото попълнение позволява на експертите да програмират приложения за отопление, вентилация и климатизация (ОВК) за по-големи сгради. Благодарение на възможността за лесна интеграция, системните интегратори могат да предложат на клиентите си цялостно решение за автоматизация.

Контролерът разполага с облачна свързаност, което позволява на потребителите да извършват дейности по поддръжката от разстояние. Резултатът е по-бърза реакция и спестяване на време и разходи за път, както и възможност за допълнителни услуги през целия жизнен цикъл на сградата. Цялата серия от контролери PXC4/5/7 поддържа най-новия комуникационен протокол BACnet Secure Connect, което е важно изискване за подсигуряване на свързани системи за сградна автоматизация и защитата им от кибератаки.

С комбинация от компактен хардуер и интуитивен инженерингов софтуер проектните ръководители могат да гарантират висока ефективност на процесите през целия жизнен цикъл на сградата – от инженеринга до експлоатацията ѝ. Инженеринговата рамка на Desigo предоставя предварително конфигурирани, готови библиотеки заедно с последователни, хармонизирани работни процеси за спестяване на време и ускоряване на проекта.

Разгледайте пълното портфолио  Сградни продукти на Siemens.

Сименс

Siemens AG е глобален лидер в областта на електрониката и електротехниката, който работи в сферата на индустрията, енергетиката и здравеопазването. Повече от 160 години Siemens е символ на технологично съвършенство, новаторство, качество, надеждност и глобално присъствие. Компанията е най-големият световен доставчик на екологични технологии, като генерира приходи от „зелени” продукти и решения в размер на 28 милиарда евро за финансовата 2010 година. Siemens е на българския пазар от повече от 130 години, като днес в компанията работят над 450 души, 200 от които са заети в производството на компоненти за трансформатори. Компанията предлага на българския пазар иновативни продукти, решения и услуги от огромното си портфолио – от първата телеграфна мрежа в страната след Освобождението, първите електрогенератори и рентгенови апарати през 20-те години на 19 век, до днешните съвременни решения като най-екологичната електроцентрала работеща в комбиниран цикъл, модернизация на производствените процеси в индустрията, интелигентни сградни технологии, безопасни и ефективни медицински апарати от най-висок клас.

Прочетете също: