pixel

Победители обществен интериор от Dibla Design Awards 2020

Dibla

Запознайте се с наградените в една от най-предизвикателните категории на Dibla Design Awards

Основна мисия на националното съревнование Dibla Design Awards е да отразява и въплъщава развитието на българския интериорен дизайн, както и да предоставя достойна сцена на най-добрите родни проекти. Тази година раздел „Обществен интериор“ отново привлече огромно внимание от страна на участници и публика. За четвърта поредна година „Дибла“ доказва, че творците в страната ни не отстъпват по нищо на колегите си от международната гилдия. По време на Церемонията по награждаването на най-добрите проекти за 2019 г., номинираните интериори от раздел „Обществен интериор“ успяха да накарат публиката, наброяваща над 800 човека – представители на деловия елит у нас,  на най-влиятелните фирми, обслужващи бранша, на популярни медии, както и водещи дизайнери, да притаи дъх и да притихне в трепетно очакване на победителите. Тази година всички участници можеха да премерят сили в общо пет категории обществени интериори – „Хотел“, „Ресторант“, „Бар&динър“, „Офис/работна среда“ и „Магазин/изложбена площ“.

Общественият интериор винаги е поставял двойно предизвикателство пред дизайнера – резултатът трябва не само да отговаря на актуалните тенденции и да прилага най-новите технологии, но и да привлича клиентите, интригувайки ги с уникалността си и отличителните си елементи. Наградените с Dibla Design Awards проекти носят допълнителен престиж и популярност на автора си и привличат интереса на клиентите към самия обществен обект,  поставяйки го пред конкурентните му.

А ето и победителите, успели заслужено да извоюват първото място:

Категория „Хотел“ – Мими Фъркова, арх. Борислава Манолова, арх. Хр. Тритаков;
Категория „Ресторант“ – Code Rouge;
Категория „Бар&динър“ – KukaDesign;
Категория „Офис/работна среда“ – Arxitek;
Категория „Магазин/изложбена площ“ – StudioPiperov/арх. Юлиян Пиперов.

 

Категория Хотел

Dibla

Dibla

Dibla

Победители: Мими Фъркова, арх. Борислава Манолова, арх. Христо Тритаков.
Проект Спа комплекс Белчински извор.

Категория Ресторант

Dibla

Dibla

Dibla

Победител Code Rouge. Проект Кармаре.

Категория Бар&Динър

Dibla

Dibla

Dibla

Победител KukaDesign. Проект Baroteque Slon.

Категория Офис/Работна среда

Dibla

Dibla

Dibla

Победител Arxitek. Проект Сименс София.

Категория Магазин/Изложбена площ

Dibla

Dibla

Dibla

Победител StudioPiperov/арх. Юлиян Пиперов.
Проект Шоурум за офис обзавеждане/Office Furniture Showroom.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: