Платформа за проектиране на интелигентно строителство на сгради

Cove.tool е автоматизирана платформа за проектиране на интелигентно строителство на сгради, 3D визуализация и параметрична оптимизация. Изградете по-интелигентни и по-точни модели за една десета от времето, за да спечелите работа и да намалите дизайнерските цикли. Използвайки автоматизация за досадни задачи, cove.tool намалява времето и разходите, оставяйки творческата част на вас. Със своя интуитивен работен процес и плъгини за Revit, SketchUp, Rhinoceros и др., Cove.tool дава възможност на всички архитекти, инженери и разработчици да анализират своите проекти.

Акценти:
– 3D визуализация за дневна светлина, отблясъци, сенки, качество на гледката, оценка на заетостта с оглед на COVID и проучвания на контекста на сайта;
– автоматизирано енергийно моделиране с предварително заредени шаблони, енергийни кодове и инженерни данни;
– управление на дъждовната вода и калкулатор за използване на водата в охладителната кула;
– въглеродни емисии и въплътен въглероден калкулатор;
– параметрични разходи срещу енергийна оптимизация;
– база данни за разходите, предоставена от производителя
– интеграция на екипа;
– автоматизирано отчитане;
– печелете LEED точки за предварителна енергия, използване на вода, дневна светлина и анализ на сайта;
– оптимизация на фасадата;
– безплатна пробна версия.

Cove.tool

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: