pixel

Първият в Европа душ-канал с Primus Blue® патентован воден затвор HL531Prblue

HL

HL531Prblue e първият в Европа душ-канал с Primus Blue® патентован воден затвор – с 2 професионални защити срещу канални миризми за душ-зоната.

HL – елегантност без прагове

За да гарантираме качество и хидроплътни съединения още в самото начало на нашите отводнителни системи, ние съгласувахме проектирането с изискванията на строителната химия. Много наши продукти са монтирани от почти 20 години и все още са годни за експлоатация и водоплътни. Това наше старание ние ще следваме и при разработката на нови модели.

HL

Когато предимствата говорят за себе си – линеen сифон HL531Prblue

При проектирането на HL531Prblue® бяха взети предвид няколко изисквания на модерното строителство, отнасящи се до душ-пространството:
– дълбочина 75 мм;
– редуцирани до минимум грешки от полагането, както и лесен и бърз монтаж;
– стоп на каналните миризми даже и без вода в сифона (според ONORM B2501), чрез Primus Blue® – воден затвор комбиниран с механика, патент на HL;
– осигурява и срещу обратен поток до 50 см вода;
– пълен достъп до канализацията чрез изваждащ се воден затвор;
– хигиеничен и лесен за почистване, заради гладката си повърхност без отвори в капака;
– сигурна хидроизолация в банята със заводски каширан маншет по горната повърхност;
– завършен продукт, включва сифон, капак и рамка от неръждаема стомана;
– един линеен сифон за всички дължини: чрез отрязване на тялото се нагажда към вашата баня (от 60 до 120 см). Идеята е да свърже подовата хидроизолация към линейния сифон;
– масивен капак от неръждаема стомана, широк 56 мм, без отвори в него;
– отводняването става през фугата между капака и рамката.

HL

HL HL0531D капак Design
HL HL0531S капак Standart
HL HL0531i капак Individual

За повече информация – HL.

Хутерер и Лехнер България

Австрийската фирма HL, абревиатура от Hutterer & Lechner GmbH е специализирана вече 70 години само в областта на отводняването на сгради, жилищни обществени и промишлени. Продуктите, предлагани от нас, са сертифицирани по системата за качество ISO 9001, произвеждат се по съществуващите евро-норми а така също притежават и хигиенен сертификат, което ги прави подходящи и за обекти от хранително-вкусовата промишленост. Производството е позиционирано в Австрия и Германия и е ориентирано към европейския пазар.

Прочетете също: