pixel

Панорамен асансьор в съда в Перник

panoramen asansior

Служителите на Административния съд в Перник днес влязоха в обновената и надстроена сграда на Съдебната палата в града. Надстроеният етаж е с площ 1000 кв.м. На него са разположени две съдебни зали, кабинети за съдиите и председателя на съда, адвокатска стая, деловодство и архив. Част от изпълнените строително-ремонтните дейности са свързани и с монтиране на стъклен купол върху  покривното пространство, както и панорамен асансьор в сградата.

Оборудването с техника и мебели на новите помещенията е финансирано от ВСС. Представляващият съвета Димитър Узунов припомни, че с последните промени в Конституцията основната грижа за стопанисването на съдебните сгради ще премине от Министерството на правосъдието към ВСС и обеща от името на Съвета, той да бъде добър стопанин.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: