Осмото издание на конкурса “Архитектурни награди Archinova 2021” е отворено за участие

ARCHINOVA

„Архитектурата е предизвикателство“ е мотото на конкурса.

Archinova е престижен, некомерсиален архитектурен конкурс. Целта на организаторите е да поощрява и популяризира стойностната архитектура в България. Основните критерии при оценяването на работата на архитектите са следните: иновативност на архитектурни и технически решения, устойчивост и хармонично вписване в околната среда, функционалност и не на последно място естетика.

Обявените категории за участие, условията и регламента тази година може да видите на сайта www.archinova.bg. Тази година в конкурсната надпревара ще може да участват и Урбанистични проекти и реализации.

Новото в конкурса е, че участията на архитекти и студенти по архитектура ще бъдат платени.  Какви са сроковете и таксите за участие в конкурс „Архитектурни награди Archinova 2021“?

Условията за участие и размера на таксите за участие може да видите в сайта на конкурса.

Календар

Начало: 22 април 2021 г.
Срок за ранна регистрация: 22 април – 17 май 2021 г.
Срок за стандартна регистрация: 18 май – 13 юни 2021 г.
Публикуване на подадените проекти в сайта: 21 юни 2021 г.
Журиране първи етап: 11 юли 2021 г.
Журиране втори етап: 14 юли 2021 г.
Церемония по награждаване: 6 октомври 2021 г.

Побързайте с Вашата регистрация, за да се възползвате от нашите преференциални условия.

Журито  на Archinova 2021 оценява обективно и независимо от големината на обекта и инвестицията  и избира най-стойностните проекти. Негови членове са само работещи към момента архитекти с богат професионален опит и признание.

Датата на журиране е 14.07.2021 г.

Официалната Церемония по награждаването на победителите в конкурса “Архитектурни награди Archinova 2021” ще се проведе в Интер Експо Център, в София  на 06.10.2021 г.

Всеки участник получава пропуск за официалната Церемонията по награждаване.

Организатори на наградите са специализирани медии в областта на архитектурата, строителството и интериорния дизайн: ka6tata.com, The-Building.eu и Citybuild.bg.

Официални партньори на Archinova 2021 са САБ, КАБ и ИЕЦ.

Archinova 2021 се осъществява със съдействието на:

Спонсори на конкурса са: Alukönigstahl, Wienerberger, Grohe, Etem, Hörmann, Semmelrock Stein+Design.

На всички участници пожелаваме успех!

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: