pixel

Окислена мед от Аурубис

aurubis

Компанията Аурубис предлага мед за покриви и фасади, обработена фабрично с различни повърхностни, за да се създадат различни степени на окисляване и патиниране.

Повърхностните покрития в гамата Nordic Copper включват различна интензивност на кафяво окисляване и на зелено или синьо предварително патиниране. Аурубис предлага и сглобяеми системи за материала.

Nordic Brown

Това медно покритие се изпича, за да се създаде незабавно окислената кафява повърхност, която иначе би се развила естествено с течение на времето, когато е изложена на въздействието на природните сили. Крайният цвят се определя от дебелината на оксидния слой.

Повърхностните покрития Nordic Brown и Nordic Brown Light имат предимството, че свеждат до минимум следите от ръце и други строителни белези, които могат да бъдат видими за кратко време след монтажа на светлата мед Nordic Standard.

aurubis

Nordic Brown и Nordic Brown Light са ефективни, когато се комбинират с други повърхностни покрития, като Nordic Standard или Nordic Royal. Така се създават интересни визуални ефекти.

Изработени по поръчка повърхностни покрития и форми

Аурубис редовно работи с дизайнери, за да изследва медни повърхностни покрития и форми по поръчка. Компанията може да постигне различни архитектурни ефекти на текстура и мащаб, използвайки различни техники и системи за инсталиране.

Снимки: Аурубис

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: