pixel

Office Cube – симбиоза от близост и дистанция

Sedus

Концепциите за отворено пространство, гъвкавост и нови стилове на работа ще оформят офисите на бъдещето. Един от начините да се дистанцирате от външни влияния и да оставите смущаващите шумове „навън“ е решението Office Cube.

Благодарение на акустично ефективните компоненти, Se:cube от Sedus има свойството да прекъсва пътя на разпространение на звука и значително да намалява смущаващите шумове отвън. Различните размери и опции за дизайн правят тези кубове променливи, гъвкави и стилни, което ги превръща в идеален дизайнерски елемент за всяко отворено офис пространство.

Печатът на TÜV „Изпитана безопасност“ гарантира, че решенията на Office Cube отговарят на международните стандарти за безопасност, критерии и норми за качество.

LED панел на тавана например гарантира, че на работната повърхност се спазва изисквания стандарт за работното място. А сензорът за CO2 измерва качеството на въздуха и регулира вентилацията. Ако се достигне граничната стойност от 1300 ppm, осветлението в se:cube започва да се затъмнява.

Снимка: Sedus

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: