pixel

Облицовъчни тухли от Endicott

Endicott

През 1920 г. в окръг Джеферсън, Небраска, са открити богати находища на минерали. Тези минерали придават на тухлите Endicott цвят и блясък. Използвайки тази екологична суровина, могат да се създадат разнообразни цветове със силно въздействие, които отговарят на дизайнерските намерения. За всички проекти се предлагат тухли със специално разработена форма.

Произведени от богати на желязо глини, облицовъчните тухли Endicott се отличават с необикновени цветове, красив блясък, завладяващи текстури и разнообразни размери, които придават богатство на всяко пространство. Пресъздайте дизайнерския замисъл с устойчивостта и изтънчеността на глинените тухли от Endicott.

Endicott

Нищо не може да се сравни със здравината, стабилността и непреходността на тухлената конструкция. Проектирани за целогодишни търговски, жилищни и ремонтни приложения, глинените тухли на Endicott създават впечатляващи и устойчиви проекти.

Снимки: Endicott

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: