pixel

НС за одит на Топлофикация София

топлофикация

Източник: bnt.bg

Комисията по икономическата политика, енергетика и туризъм ще разгледа предложение, с което ще се възложи на Сметната палата да извърши проверка на „Топлофикация София“ за миналата година.

Проекторешението е внесено от Синята коалиция и ГЕРБ. Очаква се комисията да поиска и одит на фирмите за дялово разпределение.

Депутатите ще обсъдят дали да възложат проверка как се регулират цените и как ДКЕВР контролира спазването им от страна на Топлофикация и другите доставчици на топлинна енергия. Пълна финансова ревизия на „Топлофикация София“ вече беше назначена от столичния кмет заради високите сметки за парно за декември.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: