pixel

Нов строителен център откри „Бошнаков” ЕООД

„Бошнаков” ЕООД направи поредна широка крачка напред в развитието на фирмата с откриването на нов строителен център. Това стана на 18 май. Центърът се намира на територията на Мастерхаус-Бургас. С него се надгражда строителната борса на фирмата, която беше създадена през 2005 година за продажба на едри строителни материали.

„Успешният бизнес има своя нов дом: модерен и гостоприемен”, подчерта на откриването Марина Бошнакова- изпълнителен директор на „Бошнаков” ЕООД. „В реализацията на проекта отново сме се ръководили от нашата главна цел: клиентът да е доволен от качеството на продукта и от обслужването. Новият строителен център гарантира удобство, комфорт и бързина на покупката”, добави съпругата на собственика на фирмата Павел Бошнаков, който великодушно предостави честта да отрежат лентата на синовете си Мартин и Виктор- надеждната млада смяна в управлението на семейния бизнес. В ритуала се включи и зам.-кметът на Бургас Красимир Стойчев.

„Новият строителен център ме кара да се чувствам горд като бургазлия и като българин. Това е поредното доказателство за прогреса на фирма „Бошнаков”, която дръпна още по-здраво от конкуренцията”, заяви Красимир Стойчев.

Приветствени слова към домакините отправиха и представители на водещи фирми в строителния бизнес като Снежана Семова- управител на Сен-Гобен Вебер България, Николай Захариев- управител на Велукс България и Цанко Миланов- управител на Винербергер и Тондах България.

Отец Петър от църквата „Св.св. Кирил и Методий” отправи благословия и отслужи водосвет пред събралото се множество. Водещ на церемонията по официалното откриване на новия строителен център беше Ники Кънчев.

Новият търговски мегаобект на „Бошнаков” ЕООД няма аналог в роден мащаб и утвърждава още повече Мастерхаус като българският строителен хипермаркет номер едно. Центърът не само е най-модерният в страната, но и се равнява по стандартите на развитите западноевропейски държави. Под неговия покрив се предлага всичко за строителството: строителни смеси, изолационни продукти, продукти за сухо строителство, градивни и покривни материали, стълби и скелета, метални и бетонови изделия дървен материал, инертни материали, строителни колички, кошове, резервоари.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: