Малогабаритна и едрогабаритна силозна техника от Теразид

За улеснение на своите клиенти Теразид предлага висококачествени гипсови и вароциментови мазилки за машинно полагане в мобилна силозна техника. Силозите се доставят на строителния обект и на място се пълнят посредством специализирана техника фабрично напълнени с 16-18 тона материал.

Преди доставката на строителния обект трябва да е осигурена равна площадка с нужната товароносимост и захранване с вода и електричество. За безпроблемното разтоварване е нужно да има подсигурен достъп за тежкотоварни камиони, който се поддържа свободен.

Продукти, които се доставят в мобилна силозна техника:
Гипсови мазилка X-Top 2000 и R-Light 1000
Висококачествени сухи смеси за машинно полагане на еднослойни вътрешни мазилки по стени и тавани. Подходящи за полагане върху всички строителни основи. Нормалната дебелина на нанасяне на мазилките e около 20 мм, като се съблюдава минимална дебелина 10 мм. При необходимост от изравняване на големи неравности да се използва вароциментова мазилка R-300.

Вароциментови мазилки R-300 и H-400
Сухи смеси за изпълнение на еднослойни вътрешни и външни вароциментови мазилки по стени и тавани. Подходяща за машинно и ръчно полагане. Мазилките са подходящи за полагане върху всички строителни основи. Основата да е чиста, суха и без мазни петна. При гладки основи предварително да се грундира с контактен грунд Terazid G-22.

Повече информация за продуктите и възможностите на силозната техника, както и за условията за ползване може да получите от нашите търговски представители.

Теразид

Теразид e водещ български производител на висококачествени бои, мазилки и топлоизолационни материали. Теразид съчетава традициите в производството на строителни материали с високите стандарти за качество. Дружеството притежава сертификат за качество ISO 9001:2000 и сертификат по БДС за цялостна фасадна интегрирана система за топлоизолация.

Прочетете също: