pixel

Максимална водонепропускливост с PVC системата Schüco LivIng move

Schüco LivIng

Новата плъзгаща PVC система Schüco LivIng move се отличава с оптимална водонепропускливост (до клас 9А), което отговаря и на най-строгите изисквания за топлоизолация и комфорт. Системата е напълно подходяща за използване в многоетажни сгради и предлага алтернатива на системите за повдигане и плъзгане за търговски и частни проекти.

Серията Schüco LivIng move е проектирана за икономично, частично автоматизирано производство, както и за лесен и рентабилен монтаж. Касата е подходяща за серийно производство, а профилът е базиран на системата Schüco LivIng. Това е от полза за производителите на прозорци, тъй като те могат да използват същите части в остъкляването. Системата предлага възможност за тройно остъкляване с дебелина на стъклопакета до 54 мм. Конструкцията на Schüco LivIng move се отличава с впечатляваща устойчивост на атмосферни влияния, тъй като дизайнът на уплътненията е значително оптимизиран.

Schüco LivIng

Стандартно се състои от две нива с възможност за добавяне на централно уплътнение. С високи стойности на шумоизолация и устойчивост на атмосферни влияния, както и със стойност на Uf от 1,1 W/(m²K), конструкцията отговаря на всички индивидуални изисквания. Усъвършенстваният плъзгащ се монтаж с малък брой части и доказан принцип на свързване позволява бърз монтаж на място. Допълнително предимство на конструкцията на плъзгащата се система е възможността за поставяне на дръжката във всяка позиция.

Благодарение на интелигентния си дизайн Schüco LivIng move може да се използва в най-различни проекти, особено в многоетажни сгради, и отговаря на нуждите на архитекти, инвеститори и частни клиенти. Плъзгащата система предлага индивидуални решения от най-висок стандарт по отношение на лесната употреба, енергийната ефективност и сигурността (клас на устойчивост RC2). Максималната свобода на дизайна е гарантирана благодарение на многобройните цветове, дървесни покрития и капачки от серията Schüco TopAlu.

Schüco LivIng

Подробна информация за системата, както и за останалата част от богатото портфолио на Schüco можете да получите, като се свържете с фирма Алукьонигщал, лицензиран представител на бранда в България.

Алукьонигщал

Алукьонигщал в България е лицензиран вносител на висококачествени профилни системи от алуминий, стомана и пластмаса за остъкляване на прозорци, врати, фасадни и покривни конструкции. Повече от 60 години компанията е партньор с SCHÜCO, световния лидер на пазара на алуминиеви и пластмасови профилни системи, и Jansen, специалист по стоманени профилни системи. Програмата й е насочена към най-високите изисквания в областта на строителството. Според конкретните изисквания, компанията предлага индивидуални решения за пожарозащита, димопреградност, защита от взлом и куршуми, контрол на достъп. Алукьонигщал предлага и продукти за слънцезащита на марката WAREMA- безспорния лидер в бранша. Това сътрудничество и иновативните разработки на продукти доведоха Алукьонигщал да стане технологичен и пазарен лидер. Вече 25 години компанията е на българския пазар и наред с търговската си дейност, предлага софтуер, технически консултации и обучение на всеки един етап: от фазата на планиране до финализиране на проекта. Съвместно с партньорите си фирма Алукьонигщал участва в развитието и изграждането на съвременния архитектурен облик на столицата и страната като участва в изграждането на множество знакови административни и търговски обекти. Доказателство за успешното й развитие са примери като: летище София, МОЛ София, МОЛ Варна, централата на Асет Банк, офис-сгради на Райфайзенбанк, Параден вход на Президентство на Република България, Централни хали, Бизнес парк София, офис-сгради и шоурумове на Mercedes, VW и BMW, множество хотели по българското Черноморие, планински ваканционни комплекси и много др.

Прочетете също: