pixel

Компактна машина Bobcat почиства италианските плажове

Bobcat

На красивия и много популярен плаж в региона Апулия/Италия, почистващата машина за пясък Bobcat се оказва мощно оръжие в борбата с пластмасовите отпадъци в морето и на плажовете. Новото съоръжение на Bobcat елиминира боклука и отпадъците от всякакъв размер.

Bobcat

Пластмасовите отпадъци от всякакъв вид замърсяват плажовете и моретата по света – независимо дали бутилки, найлонови торбички и кутии за храна. Така в Италия вече се използва почистващият пясъка Bobcat. Обширният плаж на курорта, със своя фин пясък, покрива площ от малко над 1 ха и е разположен на брега на кристално чисто море, което привлича туристи от цял свят. Със своя голям капацитет за обработка до 15 000 м²/ч, почистващият Bobcat бързо обработва пясъка, като също така добре премахва малките по размер замърсители, които са особено разпространени на европейските плажове, като цигари, капачки за бутилки, счупено стъкло, парчета дърво, консерви, камъни, найлонови торбички, спринцовки и водорасли.

Bobcat

Боклуците се събират в интегриран съд и след това лесно се разтоварват в камион или контейнер, като се използва хидравлично задействаният изход на бункера и подвижните рамена на мини-товарача, на който е монтирана приставката. Допълнителни характеристики на устройството за почистване на пясък са дълбочината на ситото до 20 см, сменяемата решетка с четири размера и задната плоча за добро заравняване на терена.

За повече информация: Bobcat

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: