pixel

Китайци купуват италиански имоти

italia

Сред най-богатите китайци расте интересът към покупка на недвижими имоти в Италия. Това важи, както за жилищни, така и за търговски недвижимости, съобщава китайската агенция Xinhua News. „Бизнесът ни с Китай се развива добре. Предприемачите се интересуват от италианския пазар както на ниво физическо лице-фирма, така и на ниво фирма-фирма. Също така китайските предприемачи активно се възползват от възможностите, които представя италианският имотен пазар, като акцентът на вложенията е в хотели, където те виждат голям потенциал за развитие. Редица китайски компании придобиха в активите си красиви дворци из цяла Италия”, казва управляващият директор на компанията World Capital, съощават fakti.bg.

Тази и следващите години ще бъдат важни за сътрудничеството между двете държави. Без съмнение през последните две години Китай е инвестирал най-много в Италия. Също така част от италианските компании преместиха производството си в Китай с цел намаляване на разходите. „Това върху, което трябва да се работи, е да се развиват секторите на здравеопазването и услугите в условията на двустранно сътрудничество”, е мнението на италианския посланик в Китай.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: