pixel

Къща над океана

Тази къща е построена по индивидуалния проект на студио F2 Architecture и се намира в Австралия. Желанието на собствениците е било да се наслаждават на безкрайната красота на океана и по всичко личи, че то е абсолютно изпълнено.

Къщата е издигната на 13 м над земята чрез пилон, а единственият начин да се стигне до входа й е по специално изграден мост, който я свързва с хълма. Така още повече е подсилено усещането за уединение. Големите прозорци в предната част осигуряват желаната панорама, като в същото време пазят солидно от вятъра. Дневната, спалнята и кухнята са в общо пространство.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: