pixel

Изграждане на тераси: когато всеки милиметър е от значение

 Sihga

Точността е от ключово значение при изграждането на терасин- тук се изисква точност до милиметър. За да могат майсторите да постигнат висококачествен резултат, инструментът трябва да е надежден. Компанията Sihga предлага Orakelix – продукт за ефективно изграждане на тераси, който е проектиран така, че да позволява точна и ергономична работа. Системата е подходяща и за извършване на измервания.

Продуктът, който се произвежда в Австрия, не само определя точното положение на височината по време на изграждането на терасата, но също така е проектиран да подобри ергономичността на регулирането на опората на терасата.

Същевременно новият продукт спестява от 20 до 30% време при регулирането и създаването на подконструкцията. Oraclelix е оборудван с вътрешна и външна надлъжна част. Те могат да се местят по дължина и имат прецизна измервателна скала и маркировки.

 Sihga

Това създава точно определяне на височината и точното отчитане на типа JustiFix и свързаните адаптери. Това дава възможност веднага да изберете правилния продукт. JustiFix е нивелиращ крак от Sihga, който е предназначен да компенсира неравностите и да създаде солидна основа за монтаж на подструктури на терасата. Той също така елиминира необходимостта от досадна подмяна, завъртане и сваляне или поставяне и изваждане на адаптери.

Конструкцията и интегрирането на въртящ се механизъм върху нивелиращата щанга осигуряват бързо и точно предвиждане на необходимите типове JustiFix и дават възможност за регулиране на лагерите JustiFix в изправено положение – без да се налага да се навеждате. Ергономичният подход защитава здравето на гърба и допринася за по-удобна работна среда. Възможна е и икономия на време до 30% по време на регулирането.

Orakelix се характеризира със своята многостранна функционалност и прецизни измервания. Това означава, че може да се превърне в ценен инструмент за майсторите.

Снимки: Sihga

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: