pixel

Инструменти, които проникват през най-твърдите материали

Oregon Construction Business

Със своята Diamond Chain Technology американската компания Oregon Construction Business предлага инструменти, които могат да проникнат и в най-твърдите материали.

Технологиите SealPro и SealPro Advanced значително намаляват разтягането на веригата, както посочва компанията. В комбинация с направляващите шини и режещите глави, това създава система за рязане, която позволява потапяне на режещите елементи на дълбочина до 63 см, прецизни отвори с всякакви форми и размери, тесни радиуси и чисти квадратни ръбове без прерязвания.

Oregon Construction Business

Според производителя всички режещи глави са проектирани за мокро рязане и имат интегрирани системи за подаване на вода, които намаляват частиците във въздуха по време на рязане. Oregon Construction Business е със седалище в Портланд, Орегон, и има офис за продажби и дистрибуция в Белгия и световна дистрибуторска мрежа, обхващаща повече от 70 държави. Продуктите се продават и поддържат от мрежа от оторизирани дилъри и се подкрепят от широка мрежа от обучен в завода персонал и сервизни центрове.

Снимки: Oregon Construction Business

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: