pixel

ФИБРАН БЪЛГАРИЯ

fibran

Фибран България се ръководи от желанието за постоянно усъвършенстване и развитие, за въвеждане на иновативни технологии и оборудване, за  обогатяване на възможностите за производство и съответно възможностите за  задоволяване на нарастващите изисквания на потребителите.

Фибран България има сериозен производствен и организационен опит, които са сигурна основа и за бъдещото ѝ развитие.

Фибран България произвежда продукти за топлоизолация, звукоизолация и пожарозащита.

Фибран България е специализирана в производството на изолационни продукти от екструдиран полистирен и каменна вата, които се предлагат по целия свят, чрез дъщерни дружества, представителни офиси и търговски партньори.

Фибран България е непрекъснато ангажирана в научноизследователска и проучвателна дейност, основана на сътрудничеството с изследователски институции, както и на постоянен обмен на знания и опит между експертите на Fibran.

Фибран България помага за постигане на енергийна ефективност и устойчив топлинен комфорт с производство на висококачествени топлоизолации и популяризиране на подходящи технически решения сред проектанти, инженери, строители и потребители.

Фибран България обръща специално внимание на здравето и безопасността на своите служители, както и на тяхното постоянно и специализирано обучение.

Фибран България се вслушва в нуждите на своите партньори, така че те да могат да разчитат на искреност и отговорност във взаимнитеотношения, в полза и на двете страни.

Фибран България участва в работата на редица международни организации, в сътрудничество с университети и изследователски институти, активно подкрепя европейското развитие, особено по отношение на защитата на околната среда и намаляване на вредните въздействия върху изменението на климата.

Фибран България има производства в шест европейски страни, както и представителни офиси,предоставящи техническа подкрепа в единадесет държави. Fibran присъства търговски в над 40 страни в Европа и света. През 2022 г. придобива и завода за производство на каменна вата РОК 7 ЕООД, Търговище.

Фибран България е стабилна, прогресивна компания, за която основна ценност са хората и природата.

Фибран България е компания, на която можете да разчитате.

+359 2 958 99 09
[email protected]
fibran.bg
София, ул. Околовръстен път 33

Прочетете също: