pixel

Естествени материали в хотел Olea All Suite

Caneplex Design

В източната част на Гърция, на остров Закинтос, се намира Olea All Suite Hotel, който съчетава основните аспекти на средиземноморската архитектура с тропически модернизъм. Той е разположен на хълма в Циливи, защитен от ветровете и сливащ се с естествения пейзаж. Целта на проекта е ново оформление, което осигурява оптимална функционалност на пространството, получена с помощта на продуктовата гама на Caneplex Design.

В центъра на хотела има изкуствено езеро с площ 4000 кв.м, около което естествено са разположени апартаментите и хотелските съоръжения. Общите пространства създават уникално усещане за свобода и осъзнатост.

Caneplex Design

Базираното в Атина архитектурно студио Block722 Аrchitects отговаря за дизайна и концепцията на Olea. Те работят със съществуващата растителност – достолепни маслинови дървета, които украсяват това място от векове. Използвайки естествени материали от продуктите и техниките на Caneplex Design, те предефинират физическата среда, като същевременно наблягат на автономността на всеки апартамент, като резултатът наподобява повече луксозно селище на тропически остров.

Снимки: Caneplex Design

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: