Декоративни стенни панели с дизайн на автентичен камък

Stonewall

Панелите Stonewall на Decorative Ceiling Tile, изработени от изкуствени подредени камъни, предлагат издръжлива и лека алтернатива на обичайната трудна за изпълнение зидария, която е икономична и изисква по-малко поддръжка. Изработени от полиуретан, панелите са проектирани така, че да са устойчиви на атмосферни влияния, да се монтират лесно, да са устойчиви на гниене, както и на насекоми, плесени и мухъл. Те се нуждаят само от строително лепило и винтове и могат лесно да се режат и монтират с обикновени инструменти за дървообработка. Серията панели за каменни стени на DCT предлага разнообразие от различни колекции. Необходими са ограничени умения за монтирането на панелите, които се свързват безпроблемно един с друг. За разлика от истинския камък, тук не се изисква фугиране, което прави процеса по-лесен и чист.

Stonewall

Автентична реплика

Панелите са индивидуално ръчно оцветени, за да се гарантира, че цветовите вариации са автентични за истинския камък. Панелът се проектира с дизайни на 100 уникални автентични камъка, за да се създадат интересни преходи и характеристики, които бихте открили при истинския камък.

Средното тегло на панелите е около 4,5 кг. Те са изработени от висококачествен полиуретан и предлагат устойчивост на екстремни температури, вятър, дъжд и сняг.

Снимки: Decorative Ceiling Tile

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: