pixel

Безпроблемна блокираща система от Джеймс Харди

James Hardie

С фасадните панели Hardie VL Plank James Hardie предлага атрактивна и бърза за монтаж система за фасадни облицовки. Благодарение на новата система с перо и жлеб, панелите могат да се фиксират без допълнително закрепване.

Фасадните панели Hardie VL Plank са система, която според производителя е особено лесна, бърза и ефективна за монтаж. Два фактора са от решаващо значение за това. Иновативната система с перо и жлеб позволява на фасадните панели да се свързват почти безпроблемно по време на монтажа. За монтажа не е необходима допълнителна система за закрепване.

James Hardie

Облицовъчните плочи Hardie VL Plank се закрепват към основата без предварително пробиване, като се използват специално разработени винтове или пирони в слепваща връзка. Така се спестява ценно време за строителство и разходи за труд. В сравнение с подобни системи монтажът може да се извърши с 20% по-бързо. Монтажът може да се извършва както хоризонтално, така и вертикално.

В допълнение към бързия монтаж, фасадните панели Hardie VL Plank впечатляват и с модерния си и стилен външен вид, както и с качеството на продукта. Предлагат се с естествен дървесен вид в осем модерни цвята. Подобно на всички фиброциментови фасади на James Hardie, новите фасадни панели Hardie VL Plank също са устойчиви на атмосферни влияния и са особено лесни за поддръжка и грижи благодарение на устойчивото нанасяне на цветовете. James Hardie подчертава високото качество на своите панели, оборудвани с технологията ColourPlus, като предоставя 15-годишна гаранция. Фасадните панели могат да се използват както за обновяване на фасади, така и за нови сгради. И въпреки че изглеждат като дърво, фасадните панели Hardie VL Plank са негорими и отговарят на клас на пожарозащита A2.

Снимки: James Hardie

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: