pixel

Бетонна фасада Formparts със стъклени влакна

Rieder

Formparts, изработени от бетон, подсилен със стъклени влакна fibreC, са монолитни бетонни елементи, които предлагат гъвкавост и различни дизайнерски опции за иновативни сградни обвивки. Деликатно изглеждащите, но здрави елементи, изработени по поръчка, се сглобяват според изискванията и създават гладък вид на фасадата. Продуктовата иновация на Rieder се предлага както с остър, така и със заоблен ръб. Различните повърхности и текстури могат да се комбинират индивидуално помежду си.

Благодарение на ниското си тегло и голямата ширина на обхвата, формовите части са идеални за фасади с предизвикателни геометрии. Предварителното сглобяване във фабриката, независимо от метеорологичните условия, гарантира висококачествен стандарт и бърз монтаж на място.

Rieder

Plug & play: нова система за монтаж от Rieder

Частите се свързват с помощта на различни монтажни скоби в зависимост от размера. Като системен доставчик, Rieder предоставя координирани компоненти, което води до интегрирано решение от един източник. Простата система за закрепване позволява регулиране на място, висока точност на монтиране и скрит монтаж. Опциите за монтаж са съвместими с всички стандартни носещи конструкции и представляват икономична и устойчива алтернатива, която спестява време.

Снимки: Rieder

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: