pixel

Асортимент от чукове с абсорбиране на вибрациите

Peddinghaus

Peddinghaus предлага серията „Peddinghaus by Leborgne“ като част от своята продуктова гама. Тя е оборудвана с патентованата технология „Nanovib“, която е предназначена да спомогне за намаляване на работното натоварване на строителната площадка.

Гамата „Peddinghaus by Leborgen“ е специално разработена с оглед на рисковите фактори, свързани с вибрациите, позата, усилията и безопасността. Произведените във Франция продукти са оборудвани с патентованата технология „Nanovib“, която спомага за намаляване на натоварването на инструмента.

Абсорбира 45% от вибрациите

Благодарение на патентованата дръжка „Nanovib“ чукът на Leborgne абсорбира около 45% от вибрациите, генерирани по време на работа, като по този начин намалява риска от заболявания, свързани с работата. Гамата Leborgne включва и дърводелски чук, който се характеризира с 40% намаление на вибрациите благодарение на свързващия елемент „Nanovib“. Чукът е изработен от кована, закалена и темперирана въглеродна стомана. Има ергономична, неплъзгаща се 3-компонентна дръжка. Широкият край на дръжката предотвратява приплъзване. Магнитен държач за пирони и странични ударни повърхности също са сред характеристиките на чука.

Снимка: Peddinghaus

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: