pixel

Сани Алекса, СКАНДУ и Бански старчета на BUILDINGSTYLE 2013

семинар

Ексфакторът Сани Алекса ,  рапърите от СКАНДУ и фолклорна формация „Бански старчета” ще са музикалните домакини по време на BUILDINGSTYLE 2013  в  хотел Астера, гр. Банско.

Напомняме ви, че събитието се провежда 11 години и за пръв път тест драйвът на автомобили ще започне още от четвъртък –  28 ноември, след 15 часа. Тази година наши партньори са  LEXUS  и TOYOTA. Очаквайте другата седмица имената на премиерите, които ще бъдат направени от „Тойота Болканс” по време на форума.

BUILDINGSTYLE 2013

Презентациите на всички фирми ще бъдат отразени веднага в  сайта  www.1kam1.com  и на нашата страница във Фейсбук, а видео-клиповете им ще могат да се видят 2 часа по-късно.

Броят на участниците също е най-висок  в  сравнение с предишните издания. Общо гости, презентатори и изложители вече надхвърля 160 души.

Потвърдилите участие фирми са Тракия Глас България, Оргахим, Бигла Дизайн, Дормкас, Хаглайтнер Хигиене България, Фивекс Прожект, Мебели Kinnarps (Kammarton), Рьофикс България, Reckli Gmbh, Toyota Balkans Ltd, Тюлипс, Изи Билд България, Екофон,  Вокс Профиле  Ардекс България, КингСпан, Ромус – PVC настилки.

сани

Скоро ще бъдат публикувани и подробности около програмата, както и темите на презентаторите.

Източник: www.1kam1.com

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: