pixel

МЕЕЗЕНБУРГ БЪЛГАРИЯ

meesenburgМеезенбург България е представителство в страната ни на водещия специалист в продажбите на строителни материали и ключов партньор на фирмите от строителната индустрия Meesenburg Group със седалище Германия.

Сред основните ни принципи е дългосрочното доверие. Фокусът на компанията ни e в личните взаимоотношения с всички доставчици, клиенти и персонал.

Ние сме доказан и лоялен партньор за всички фирми от строителството и индустрията, специализирали в производството и монтажа на прозорци и врати, сигурност и обслужване около сградата. Консултираме и намираме за нашите клиенти възможно най-добрите индивидуални решения. За да подобряваме непрекъснато работата на нашите партньори, предлагаме системни решения и множество иновации.

Работим всеки ден, за да направим света на нашите клиенти малко по-лесен. Стремежът ни е всеки наш партньор да може оптимално да се концентрира върху основните си компетенции. Постигаме го, като свързваме нашите канали за продажба и услуги по най-добрия начин.

В България Meesenburg Group е от края на пролетта на 2018 г. Открива централен офис и склад в София и започва търговска дейност през месец юни 2018 г.

Само за 3 месеца фирмата открива офиси и складове в още три града в страната – Пловдив, Велико Търново, Бургас и започва да извършва доставки в рамките на 24 ч. в цялата страна. Към този момент фирмата има 13 служители и разполага на склад с повече от 8000 продукта.

+359 2 423 82 65
[email protected]
meesenburg.bg
София, район Връбница, ул. 3019 №1

Меезенбург България

Meesenburg Group е водещ специалист в продажбите на строителни материали и ключов партньор на фирмите от строителната индустрия, съсредоточен главно върху продукти за прозорци и врати. Огромното продуктово портфолио на компанията включва фитинги, крепежни елементи, инструменти, строителна химия и системи за сигурност от на едни от водещите марки за обкови и строителни материали в света (повече от 120 000 продукта) - Roto, Siegenia, Geze, Axor, Stac, Hoppe, Dr. Hahn, Renson, Simonswerk, Argenta, Otlav, SSF, Planet, Trelleborg, Fuhr, Eco Schulte, Wink Haus, Medos, Deventer, Abus, KFV, Gutmann.

Прочетете също: